Home » Политика » Сьогодні в країні пройдуть випускні вечори



  Цього року останній дзвоник продзвенів для 54 тисяч випускників 11 класів. Сьогодні для них пройдуть випускні вечори, де їм вручать атестати.


Фото: Олександр Корсаков, TUT. BY



Майже відразу після прощання зі школою у випускників розпочнеться вступна кампанія: 14 июня пройде перше централізоване тестування – з білоруської мови, а на Наступного дня – з російської.



У зв’язку з випускними +12 червня не будуть продавати алкоголь. Згідно з рішенням Мінміськвиконкому обмеження діятиме з 00.00 до 24.00. Виняток становитиме роздрібна торгівля в об’єктах громадського харчування на розлив. Такі заходи у місті приймають щороку. За порушення правил торгівлі передбачений штраф від двох до десяти базових величин (180000).



Також традиційно не можна приносити спиртне і на самі випускні вечори, використовувати піротехнічні вироби і запускати в небо ліхтарики.



У самих школах чергуватимуть міліціонери. Також правоохоронці приділять увагу і місць масового відпочинку – скверам, паркам, пляжам, набережних. Саме сюди зустрічати світанок за традицією підуть численні випускники.



Міліція нагадує, що в громадських місцях не можна розпивати алкогольні та слабоалкогольні напої, у тому числі пиво. Для випускників ніяких винятків не передбачено.

Comments are closed.