Home » Культура » Найдовший торт в Білорусі виготовлять до “Дажинкам-2012″ могилевские кондитери

Кондитери РУПП “Могілевхлебпром” виготовлять до республіканського фестивалю-ярмарку трудівників села “Дажинкi-2012″, який пройде в Горках 21-22 вересня, тридцятиметровий торт. Про це кореспондентові БЕЛТА повідомили на підприємстві.

Выбираете квартиру? Недвижимость в Украине лучший выбор.

Це буде найдовший торт з виготовлених коли-небудь в Білорусі. Його оформлять у вигляді сучасної швидкісної електрички з 100 вагончиками з символікою “Дажинак” і новою торговою маркою підприємства “Домочай”.

Спробувати бісквітної-кремове ласощі і сфотографуватися з тортом-рекордсменом можна буде на виставці “Свята хліба “, яку розгорне підприємство в символічній селі Домочаево на вулиці Студентській в академмістечку. На ній буде представлено більше ста найменувань хлібобулочних і кондитерських виробів: традиційні короваї, скульптурні композиції з тіста, печива, торти в різних художніх виконаннях та інші.

Гостей села Домочаево чекають смачні частування (пироги, шашлик, вуха ), конкурси, ігри розваги, акції та призи, підтримувати святковий настрій тут будуть виступи творчих колективів і виконавців Могильовської області.

Comments are closed.