Home » Политика » IKEA підніме ціни в Росії через курс рубля і зростання цін

Ціни на товари в магазинах IKEA в Росії виростуть через валютних коливань і зростання цін на сировину для виробництва. Про це у вівторок в компанії повідомили «Агентству Бізнес Новин».

Коли саме можна очікувати змін у IKEA не уточнили. На даний момент розробляється план по реалізації сценарію, де буде враховано негативний вплив ситуації в економіці на фінансові результати компанії.

В IKEA також обіцяють, що докладуть зусиль для мінімізації зростання цін. «Ми гарантуємо, що в кожній категорії товарів, які є в магазині IKEA, ми як і раніше зможемо забезпечити найвигіднішу пропозицію на ринку», – заявили в компанії.

Нагадаємо, представники різних компаній з різних галузей економіки вужа анонсували зростання цін через погіршення становища економіки Росії. Так, з грудня піднялася вартість автомобілів на марки Mercedes-Benz, Volkswagen і Chery. Зросли ціни на продукцію Apple. А в «М. Відео» раніше прогнозували зростання цін на електроніку на початку наступного року на 5-20% залежно від групи товару.

Надо купить оборудование для гибки металла? Трубогиб ИБ 3428 отличный выбор.

Comments are closed.